ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα
Σύνδεση Εγγραφή Συχνές Ερωτήσεις Κατάλογος Μελών Αναζήτηση ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα          Games  Calendar

COMPULSORY UPGRADE Request an upgrade NOW! 32+ Pre-installed Modifications! 3 Server Locations to choose from: USA, UK and JAPAN.

11th December 2012 - CreatephpBB: All servers are upgraded to run using SSD drive. Click Here to report problems!

ΨΑΡΕΜΑ ΜΠΑΛΑ 6& 7-10-07
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα » ΨΑΡΕΜΑ ... FISHING
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panosd
ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 24 Αύγ 2007
:
Τόπος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2007 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΨΑΡΕΜΑ ΜΠΑΛΑ 6& 7-10-07 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wave ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η Ε.Μ.Υ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΨΑΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΔΕΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 Π.Μ. ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Β.Δ. 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΙΡΕΑ.ΜΑΤΕ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ,ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΑΓΚΥΡΑ.ΔΕΣΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΙΧΕ ΕΝΑ 4ΑΡΙ ΠΡΟΣ 5 ΒΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΠΤΩΙΣΕ.Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΦΕΛΛΟ,ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΤΟΥ,ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣ,ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΡΕΣΙΤΑΛ.ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ 2-3 ΝΟΤΙΑ,ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΡΟΣ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΛΙΟΥΣ.ΜΕΤΑ Ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΨΙΛΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ 4+ ΝΟΤΙΑΣ ΣΤΗ ΠΡΙΜΝΗ.Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ ΣΤΗ ΠΡΙΜΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΟΙΩΔΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΣΤΗΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ.1 ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΚΙΔΗ ΜΕ SOLEMAR 20AΡΙ.ΤΟ ΣΥΝΥΒΕΡΝΙΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΓΝΟΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΟΥ OLYMPIC 6,60 ST.ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΠΙΛΙΟΝΑ ΜΕ COBRA 7,50 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ Wave

ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2007 9:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΠΑΛΑ 6& 7-10-07 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosd έγραψε:
Wave ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η Ε.Μ.Υ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΨΑΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΔΕΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 Π.Μ. ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Β.Δ. 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΙΡΕΑ.ΜΑΤΕ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ,ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΑΓΚΥΡΑ.ΔΕΣΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΙΧΕ ΕΝΑ 4ΑΡΙ ΠΡΟΣ 5 ΒΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΠΤΩΙΣΕ.Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΦΕΛΛΟ,ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΤΟΥ,ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣ,ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΡΕΣΙΤΑΛ.ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ 2-3 ΝΟΤΙΑ,ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΡΟΣ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΛΙΟΥΣ.ΜΕΤΑ Ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΨΙΛΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ 4+ ΝΟΤΙΑΣ ΣΤΗ ΠΡΙΜΝΗ.Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ ΣΤΗ ΠΡΙΜΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΟΙΩΔΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΣΤΗΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ.1 ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΚΙΔΗ ΜΕ SOLEMAR 20AΡΙ.ΤΟ ΣΥΝΥΒΕΡΝΙΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΓΝΟΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΟΥ OLYMPIC 6,60 ST.ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΠΙΛΙΟΝΑ ΜΕ COBRA 7,50 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ Wave

FULL MEMBER
FULL MEMBER

Ένταξη: 20 Νοέ 2006
:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2007 10:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια ψαρια!!!!!!! Well done
ΖΗΛΕΥΩΩΩ cheers, eh!

ADMIN ENGINEER EXTRAUDINUER
ADMIN ENGINEER EXTRAUDINUER

Ένταξη: 18 Μάρ 2006
:
Τόπος: ΧΑΙΔΑΡΙ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2007 1:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον εχουμε γδαρει αυτον τον παγκο!
Να δουμε μεχρι ποτε θα μας δινει ψαρια! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
panosd
ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2007 5:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wave ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΙΡΕΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ.Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ. Wave ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚΙΛΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ,Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 10 Απρ 2007
:
Τόπος: Δίπλα σου...

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2007 5:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosd έγραψε:
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ...

μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν το νομίζω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fantomas
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 20 Αύγ 2006
:
Τόπος: Καλαμάτα

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2007 7:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντα τέτοια!!! Well done

seaman
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 01 Φεβ 2006
:
Τόπος: Λαυριο

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2007 9:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πανο καλη ψαρια και ομορφες στιγμες Well done να εχετε την υγεια σας και τον χρονο να το κανετε συχνα,τωρα στο παρασυνθημα........ Laughing δολωμα σαρδελα φρεσκια?και ποσα αγκιστρια η καθε αρματωσια σας με τι Νο αγκιστρια-παραμαλλα-μανα και τι βαθος,συνολικος πραγματικος χρονος ψαρεματος?λιγα ρωταω ε? Laughing Laughing παντως καλα να περνατε.......

panosd
ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2007 4:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seaman έγραψε:
Φιλε Πανο καλη ψαρια και ομορφες στιγμες Well done να εχετε την υγεια σας και τον χρονο να το κανετε συχνα,τωρα στο παρασυνθημα........ Laughing δολωμα σαρδελα φρεσκια?και ποσα αγκιστρια η καθε αρματωσια σας με τι Νο αγκιστρια-παραμαλλα-μανα και τι βαθος,συνολικος πραγματικος χρονος ψαρεματος?λιγα ρωταω ε? Laughing Laughing παντως καλα να περνατε.......
Wave ΓΕΙΑ ΣΟΥ SEAMAN 1.ΣΑΡΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΒΡΙΔΙ ΝΩΠΟ ΟΙ ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 20 ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΝΟ Ο1 ΤΗΣ KIRBY HOOKS Η ΜΑΝΑ 120ΑΡΑ ΠΑΡΑΜΑΛΟ 80ΑΡΙ [ΒΑΡΙΔΙ 1.200 .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ.]ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΨΑΡΙΑ 180 ΜΕ 220 ΟΡΓΙΕΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΨΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 200 ΟΡΓΙΕΣ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ 2 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ.

ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 20 Απρ 2007
:
Τόπος: Αθήνα - Ολυμπιακό Χωριό

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 9:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Πάνο πάντα τέτοια... και τις καλύτερες ευχές!!!!! Well done Well done Well done

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Grizzly
FULL MEMBER
FULL MEMBER

Ένταξη: 02 Μάρ 2007
:
Τόπος: 37°48,421N 020°54,106E και ολο το Ιονιο

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 9:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Well done

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΛΛΗΝΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Ένταξη: 09 Μάϊ 2006
:
Τόπος: ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 10:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Well done Well done Well done
Μράβο σας παιδιά !!! Wink
Συμφωνώ και εγώ ότι αυτά τα μέρη πάντα θα δίνουν τον μεζέ μας. Wink
Το Μαρμάρι που είναι πολυψαρεμένο και σε μικρή έκταση, πάντα μου δίνει τον μεζέ μου. Φαντάσου τώρα το Κάβο Ντόρο !!! cheers, eh!
Πάντα τέτοια φίλε μου. Cheers
Οι φωτό σου είναι καταπληκτικές και πολύ .... νόστιμες. Wink

ΩΚΥΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 20 Μάρ 2007
:
Τόπος: ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cheers, eh! cheers, eh! πάντα τέτοια Well done Well done

Το τρίκιλο καλαμάρι με καλαμαριέρα πάνω στην αρματωσιά?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
panosd
ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 12:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΩΚΥΣ έγραψε:
cheers, eh! cheers, eh! πάντα τέτοια Well done Well done

Το τρίκιλο καλαμάρι με καλαμαριέρα πάνω στην αρματωσιά?
Wave ΦΙΛΕ ΩΚΥΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΕΙΧΕ ΓΑΤΖΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕΝΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ.

ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 15, 2007 12:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΛΗΝΑΣ έγραψε:
Well done Well done Well done
Μράβο σας παιδιά !!! Wink
Συμφωνώ και εγώ ότι αυτά τα μέρη πάντα θα δίνουν τον μεζέ μας. Wink
Το Μαρμάρι που είναι πολυψαρεμένο και σε μικρή έκταση, πάντα μου δίνει τον μεζέ μου. Φαντάσου τώρα το Κάβο Ντόρο !!! cheers, eh!
Πάντα τέτοια φίλε μου. Cheers
Οι φωτό σου είναι καταπληκτικές και πολύ .... νόστιμες. Wink
ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΘΗΚΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΔΑΚΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΜΠΑΛΑ ΒΑΛΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ. Wave

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα » ΨΑΡΕΜΑ ... FISHING Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ topic RSS feed