ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα
Σύνδεση Εγγραφή Συχνές Ερωτήσεις Κατάλογος Μελών Αναζήτηση ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα          Games  Calendar

COMPULSORY UPGRADE Request an upgrade NOW! 32+ Pre-installed Modifications! 3 Server Locations to choose from: USA, UK and JAPAN.

11th December 2012 - CreatephpBB: All servers are upgraded to run using SSD drive. Click Here to report problems!

ΑΔΕΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα » ΨΑΡΕΜΑ ... FISHING
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LAZY DUCK
RESEARCHER
RESEARCHER

Ένταξη: 09 Δεκ 2005
:
Τόπος: XANIA ΚΡΗΤΗΣ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 18, 2006 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΔΕΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σήμερα που πήγα να ανανεώσω την άδεια αλιείας του σκάφους με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Η άδεια που θεωρητικά ισχύει για δύο χρόνια και είχε εκδοθεί τστις 6/6/2004, έληγε 31/12/2005 !!!
Προφανώς στο Λιμεναρχείο μετράνε τον χρόνο από 1/1 άσχετα αν κάποιος πάει για άδεια πχ στις 30/12.
Ετσι πρέπει να πληρώσω, ξανά, στο δημόσιο ταμείο 450 € (300 ΗΡ ) + 45 € .
Κάπου αυτό μου φαίνεται παράλογο .

Μήπως ξέρει κανείς τί προβλέπει ο νόμος γι'αυτά ??? Γιατί φοβάμαι ότι μάλλον πρόκειται για τοπική ερμηνεία του νόμου . Μπορεί όμως και να κάνω λάθος.

LAZY DUCK

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Batfalcon
OLD SEA DOG

Ένταξη: 13 Μάϊ 2005
:
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 18, 2006 9:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ψαρεύω, ούτε έχω αλιευτικά εργαλεία στην βάρκα. Sorry ..... Cool

Michael aka Bat Falcon
Επιστροφή στην κορυφή
Jerry
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 27 Οκτ 2005
:
Τόπος: Αθήνα

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 18, 2006 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LAZY DUCK... φοβάμαι οτι δεν ειναι τοπικη παρερμηνεία.. και εδώ έτσι είναι.... έχουν φτιάξει το νόμο έτσι απλά για να μας τα πέρνουν...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ginam
BANNED
BANNED

Ένταξη: 27 Μάρ 2006
:
Τόπος: Kavala

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 18, 2006 10:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jerry έγραψε:
LAZY DUCK... φοβάμαι οτι δεν ειναι τοπικη παρερμηνεία.. και εδώ έτσι είναι.... έχουν φτιάξει το νόμο έτσι απλά για να μας τα πέρνουν...

Δυστυχώς έτσι είναι
Την πάτησα και εγώ ...και μάλιστα για 2 βάρκες Cry

FOYSKA
FULL MEMBER
FULL MEMBER

Ένταξη: 21 Νοέ 2005
:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 18, 2006 10:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Επιστροφή στην κορυφή
LAZY DUCK
RESEARCHER
RESEARCHER

Ένταξη: 09 Δεκ 2005
:
Τόπος: XANIA ΚΡΗΤΗΣ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 19, 2006 12:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας πρόσεχα λοιπόν.

Προσοχή οι υπόλοιποι Shocked

LAZY DUCK

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ
MEMBER EXTREME
MEMBER EXTREME

Ένταξη: 24 Μάϊ 2005
:
Τόπος: HRF

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 19, 2006 7:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά αν έχεις μεγάλο σκάφος και θες άδεια αλιείας η καλύτερη λύση είναι να έχεις ένα πολύ μικρό sib ξεφούσκωτο σε κάποιο ταμπούκι και να βγάλεις άδεια αλιείας γι' αυτό. Φουντάρεις το μεγάλο, ρίχνεις το μικρό και είσαι μια χαρά... Laughing

Batfalcon
OLD SEA DOG

Ένταξη: 13 Μάϊ 2005
:
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 19, 2006 8:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και να γραφεις επάνω του "Tender to XXXXXX".

Μαζεύεις και τις ντοματες για σαλάτα .... LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL

Michael aka Bat Falcon
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 12 Ιαν 2006
:
Τόπος: ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 19, 2006 8:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το γράφει καθαρά μέσα στην άδεια αλιείας, και μάλιστα ότι πρέπει να ανανεωηθεί τους τρείς τελευταίους μήνες. Πάντως εμένα στο λιμεναρχείο Ραφήνας μου το υπογράμισε και μου το έδειξε όταν παρέλαβα το βιβλιαράκι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ballistic
FULL MEMBER
FULL MEMBER

Ένταξη: 26 Μάρ 2006
:
Τόπος: αθήνα-κεντρικό αιγαίο

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 20, 2006 6:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά, Γρηγόρη, και μάλιστα με κόκκινο στυλό στις δικές μου, τουλάχιστον.

Επιστροφή στην κορυφή
seaman
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 01 Φεβ 2006
:
Τόπος: Λαυριο

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 21, 2006 4:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΔΕΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LAZY DUCK έγραψε:
Λοιπόν σήμερα που πήγα να ανανεώσω την άδεια αλιείας του σκάφους με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Η άδεια που θεωρητικά ισχύει για δύο χρόνια και είχε εκδοθεί τστις 6/6/2004, έληγε 31/12/2005 !!!
Προφανώς στο Λιμεναρχείο μετράνε τον χρόνο από 1/1 άσχετα αν κάποιος πάει για άδεια πχ στις 30/12.
Ετσι πρέπει να πληρώσω, ξανά, στο δημόσιο ταμείο 450 € (300 ΗΡ ) + 45 € .
Κάπου αυτό μου φαίνεται παράλογο .

Μήπως ξέρει κανείς τί προβλέπει ο νόμος γι'αυτά ??? Γιατί φοβάμαι ότι μάλλον πρόκειται για τοπική ερμηνεία του νόμου . Μπορεί όμως και να κάνω λάθος.

LAZY DUCK
Φιλε μου κατ αρχας καλη Ανασταση και καλο Πασχα,εγω ειχα εκδοση αδεια αλιειας σκαφους στο λιμεναρχειο Γλυφαδας 28/2/2005 και ο λιμενικος εκει εκτος του οτι μου τονισε την περιοδο ανανεωσης, μου εχει σημειωση και με κιτρινο φωσφοριζε μαρκαδορο το εξης σημειο "η παρουσα πρεπει να ανανεωθει μεσα στο τελευταιο τριμηνο του ετους της ληξης της το βραδυτερο δε μεχρι την 31 Δεκεμβριου 2006"για ριξε μια ματια στην δικη σου.................

GEORGE1
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΥΧΝΟ ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 26 Μάϊ 2006
:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 29, 2006 5:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ballistic έγραψε:
Σωστά, Γρηγόρη, και μάλιστα με κόκκινο στυλό στις δικές μου, τουλάχιστον.

Το ίδιο και στις δικές μου…. Όλες οι λήξεις και στις τρεις άδειες (Εκτέλεσης πλόων, Ερασιτεχνικού Αλιευτικού, Ατομική Αλιείας) είναι υπογραμμισμένες με κόκκινο στυλό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
john_ST
ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
:
Τόπος: Μαρούσι Αττικής

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 02, 2007 4:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλ να καταλαβω ρε παιδια η μηχανη μου ειναι 115 + 5 hp η βοηθητικη τι πληρωννω????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ktmakis
FULL MEMBER
FULL MEMBER

Ένταξη: 08 Μάϊ 2007
:
Τόπος: A.Aπόστολοι Καλάμου

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 02, 2007 4:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από http://www.mofs.gr/naut/energeies.htm

ΕΚΔΟΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ
Εφόσον επιθυμείτε να αλιεύετε από το σκάφος θα πρέπει να αποκτήσετε άδεια με τα παρακάτω δικαιολογητικά.

1. Αίτηση για τη εν λόγω άδεια
2. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι κάτοχος ατομικής ερασιτεχνικής άδειας αλιείας.
3. Έντυπο ερασιτεχνικής άδειας αλιείας του σκάφους από το ΝΑΤ
4. Διπλότυπο είσπραξης ΔΟΥ 29,35€ για τα κωπήλατα και για μηχανοκίνητα έως δέκα (10) ίππους. Για μηχανές πάνω από δέκα ίππους αυξάνεται το παράβολο 1,47€ για κάθε ένα ίππο, επί πλέον των δέκα ίππων. π.χ. για σκάφος με μηχανή 115 ίππους έχουμε 29,35+(115Χ1,47)=198.40€
5. Τριπλότυπο ΕΚΟΕΜΝ 2,93€ και Τριπλότυπο υπέρ Μ.Τ.Ν. 3€
6. Φωτογραφία ιδιοκτήτη.
Προσοχή: Η άδειες αλιείας έχουν ισχύ δυο (2) ετών. Εάν δεν ανανεωθούν πριν την ημερομηνία λήξεως τους θα πρέπει να γίνει επανέκδοση με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν κατά την νέα έκδοση τους και όλες της οικονομικές συνέπειες φυσικά. Απόφαση αρθμ.2237/Φ.103/84/02-08-1984.

ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ

Ένταξη: 06 Ιούν 2007
:

Items

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 02, 2007 5:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"δηλ να καταλαβω ρε παιδια η μηχανη μου ειναι 115 + 5 hp η βοηθητικη τι πληρωννω????"

δηλωνης κυρια την 5αρα και βοηθητικη την 115 και γλυτωνεις.....

Επιστροφή στην κορυφή

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ Αρχική σελίδα » ΨΑΡΕΜΑ ... FISHING Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΦΟΥΣΚΩΤΟ & ΘΑΛΑΣΣΑ topic RSS feed